Afbeelding van audioloog die accessoires bespreekt met klant
Blog

Top accessoires voor hoorapparaten

Bijgedragen door Noel Cullen

17/06/2021 0:00:00 • 2 minuten leestijd

Tags • Hoorapparaten

Heeft u al accessoires voor uw hoorapparaten? Zo niet, dan loopt u iets mis! Hier bij Audika hebben we een uitgebreid assortiment uitstekende accessoires die vandaag de dag beschikbaar zijn voor dragers van hoorapparaten. We raden u aan deze te bekijken om te ontdekken hoe u het meeste uit uw hoorapparaat kunt halen.

Of u nu een nieuwe gebruiker van hoorapparaten bent of al jaren hoorapparaten heeft, u weet hoe belangrijk het is om uw hoorapparaten schoon en droog te houden, en hoe frustrerend het is om ze kwijt te raken! Deze essentiële accessoires kunnen helpen problemen tot een minimum te beperken en het dagelijks leven met gehoorverlies gemakkelijker te beheren.

Onze favoriete accessoires voor hoorapparaten

Klanten vragen ons vaak om aanbevelingen, en we proberen altijd te helpen door de beste opties voor u en uw levensstijl te vinden. Het volgende wordt vaak genoemd door klanten die blij zijn dat ze het hebben ontdekt!

  • Doosje voor hoorapparaten. Iedereen is uniek, en u moet wellicht experimenteren met een paar verschillende doosjes voor hoorapparaten om te zien wat het beste voor u werkt. Harde doosjes bieden een hoger beschermingsniveau voor uw breekbare apparaten, maar zachte doosjes zijn makkelijker te vervoeren, vooral als u op vakantie bent.
  • Reinigingsset voor hoorapparaten. Het schoonhouden van uw hoorapparaten is essentieel om ervoor te zorgen dat u de beste prestaties krijgt, en met een reinigingsset voor hoorapparaten kunt u alles wat u nodig hebt op één plek bewaren. Uw audioloog kan u laten zien hoe u verschillende borsteltjes en reinigingsopties kunt gebruiken om uw hoorapparaten in goede conditie te houden.
  • Droogapparaat voor hoorapparaten. Een klein droogapparaat voor hoorapparaten is er speciaal voor om uw hoorapparaten grondig te drogen en vocht en condensatie te verwijderen. Dit is een zeer nuttig item dat dagelijks kan worden gebruikt, en dit zal ook helpen de levensduur van uw hoorapparaten te verlengen.
  • Stofzuigertje voor hoorapparaten. Praat met uw audioloog of een stofzuigertje voor hoorapparaten u kan helpen uw hoorapparaten grondig te reinigen. Dit kan erg handig zijn als u op reis bent, en helpen uw hoorapparaten te onderhouden en schade tijdens het reinigingsproces te voorkomen.