Great Place To Work Certified - October 2022-2023

Geïnteresseerd in een carrière bij Audika?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van ons succes? Kom dan ons team versterken en maak mee het verschil voor mensen met gehoorverlies. 

Bekijk vacatures

Kom het Audika-team versterken!

Audika is steeds op zoek naar getalenteerde nieuwe collega's om ons team te versterken en bij te dragen aan onze voortdurende groei. Wij aanvaarden ook stages voor studenten die momenteel audiologie studeren. Als je in één van onderstaande vacatures geïnteresseerd bent of spontaan wilt solliciteren, stuur ons een e-mail.

We zijn op zoek naar personen die graag meer mensen willen helpen beter te horen!

Afbeelding van koppel bij audioloog

Onze visie: We willen meer mensen helpen beter te horen

We geloven niet in snelle en kant-en-klare oplossingen. We geloven dat we het verschil kunnen maken door veel aandacht te besteden aan specifieke behoeften van elke klant. We richten ons niet alleen op de oren van onze klanten, maar ook op hun relevante wensen, behoeften en motivatie.

Vanaf een eerste contact bieden we deskundige zorg aan onze klanten. We omarmen de nieuwste en beste technologie om het leven voor onze klanten makkelijker te maken, en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar volledige hoorpotentieel bereikt.

Een dag in het leven van een hoorzorgexpert

Bekijk de video van audiologe Femke en kom meer te weten over een dag in het leven als audioloog bij Audika.

Het geeft je inzichten over wat het betekent voor ons om mensen te helpen met hun gehoorverlies.

 

Bekijk de locaties van de hoorcentra