Afbeelding van koppel en audioloog voor scherm met audiogram

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Audika?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van ons succes? Kom dan ons team versterken om meer mensen beter te laten horen en een verschil te maken voor mensen met gehoorverlies. 

Bekijk vacatures

Kom het Audika-team versterken!

Audika is steeds op zoek naar getalenteerde nieuwe collega's om ons team te versterken en bij te dragen aan onze voortdurende groei. Wij aanvaarden ook stages voor studenten die momenteel audiologie studeren. Als je in één van onderstaande vacatures geïnteresseerd bent of spontaan wilt solliciteren, stuur ons een e-mail.

We zijn op zoek naar personen die graag meer mensen willen helpen beter te horen!

Afbeelding van koppel bij audioloog

Onze visie: We willen meer mensen helpen beter te horen

We geloven niet in snelle en kant-en-klare oplossingen. In plaats daarvan besteden we veel aandacht aan de specifieke behoeften van elke klant. We richten ons niet alleen op de oren van onze klanten, maar ook op hun wensen, behoeften en motivatie.

Vanaf de allereerste keer dat een klant belt of ons hoorcentrum bezoekt, bieden we deskundige zorg. We omarmen de nieuwste en beste technologie om het leven voor onze klanten makkelijker te maken. En we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar volledige hoorpotentieel bereikt.

Een dag in het leven van een hoorzorgexpert

Bekijk de video van audiologe Femke om meer te weten over een dag in het leven van onze audiologen.

Het geeft je misschien een idee over wat het betekent voor ons te werken. 

 

Bekijk de locaties van de hoorcentra