Slapende vrouw met oordopje in oor

Universele gehoorbescherming

Universele gehoorbescherming is voordeliger, zonder afspraak aan te schaffen en direct klaar voor gebruik. Ook universele gehoorbescherming is voorzien van een speciale filter.

Universele oordoppen met speciale filters

Hoe harder het geluid en hoe langer je daaraan bent blootgesteld, hoe groter de kans op gehoorschade. Gelukkig zijn er diverse oplossingen om je gehoor te beschermen. Afhankelijk van je situatie kan je je gehoor eenvoudig beschermen met de juiste oordoppen. Wanneer je wegwerp of universele oordoppen gebruikt, zorg dan dat deze diep genoeg in het oor zitten. Zo bieden ze de beste bescherming. De prijs voor universele gehoorbescherming begint vanaf €12,95.

Oordoppen voor iedere situatie

Verschillende situaties vereisen verschillende soorten bescherming. Onze audiologen adviseren je over de beste oordoppen voor elke situatie. Zo zijn er oordoppen die geschikt zijn om tijdens een festival te dragen en oordoppen die je kunt dragen tijdens het zwemmen. Ook hebben wij oordoppen die geschikt zijn om mee te klussen of motor te rijden. Onze oordoppen zijn comfortabel, passen in elk oor en zijn vrijwel onzichtbaar. De universele oordoppen zijn verkrijgbaar in onze Audika hoorcentra, hiervoor is geen afspraak nodig. Voor op maat gemaakte gehoorbescherming maak je wel een afspraak.

Ontdek ons aanbod oordoppen op maat

Oordoppen van Alpine voor alle situaties

Muziek

Alpine PartyPlug
Ga je soms al eens naar een festival of concert? Dan wil je vast en zeker van de muziek genieten zonder gehoorschade op te lopen. De Alpine PartyPlug-oordoppen zijn speciaal ontworpen om het volume van de muziek naar een veilig niveau terug te brengen. Ondertussen blijft de geluidskwaliteit zeer hoog en communicatie met vrienden mogelijk.
Demping: 19 dB

Vanaf € 12,95

Bezoek je regelmatig festivals, concerten of ben je vaak in een café of club te vinden? Dan adviseren we je om oordoppen op maat te dragen.

Oordoppen Alpine PartyPlug

Motor en cabrio

Alpine MotoSafe Tour
Maak je graag af en toe een recreatieve tocht met de motor of met de cabrio? Dan raden we de MotoSafe Tour-oordoppen aan. Ze zijn ideaal voor het rijden van toertochten, op vakanties en op binnenwegen. 
Demping: 17 dB

Vanaf € 14,95

Alpine MotoSafe Race
Ben je een sportieve motorrijder en hou je van snelheid? Dan zijn de MotoSafe Race-oordoppen geknipt voor jou. Ze zijn ideaal voor het rijden op de snelweg, het circuit of tijdens het rijden met open helm. 
Demping: 20 dB

Vanaf € 14,95

Rijd je regelmatig met een motor of cabrio of ben je vaak op een circuit te vinden? Dan adviseren we je om oordoppen op maat te dragen. 

Oordoppen Alpine MotoSafe Tour

Klussen en tuinieren

Alpine WorkSafe
Ben je een echte klusser? Vergeet dan zeker je gehoor niet te beschermen. De Alpine WorkSafe-oordoppen houden schadelijke geluiden van gereedschap tegen. Dankzij de filters is het nog steeds mogelijk om een gesprek te voeren en veiligheidsgeluiden te horen. Het materiaal is hypoallergeen en bevat geen siliconen.
Demping: 23 dB

Vanaf € 12,95

Oordoppen Alpine WorkSafe

Slapen

Alpine SleepSoft
Geraak je maar moeilijk in slaap door geluid in je omgeving? Denk maar aan een snurkende partner of aan een drukke straat. De filter in deze oordoppen dempt dat omgevingsgeluid, waardoor je in alle rust in slaap kan vallen. Maar geen zorgen, je zal nog steeds je wekker, het alarm of een huilende baby kunnen horen.
Demping: 25 dB

Vanaf € 12,95

Alpine SleepDeep
Vind je oordoppen vervelend om mee te slapen? Daar bieden de Alpine SleepDeep-oordoppen een antwoord op. De unieke vorm van de oordoppen volgt de vorm van je gehoorgang waardoor de oordoppen niet uitvallen en niet pijn gaan doen. Comfort verzekerd.
Demping: 27 dB

Vanaf € 14,95

Oordoppen Alpine SleepSoft

Reizen en vliegen

Alpine FlyFit
Comfortabel vliegen, hiken of klimmen in de bergen zonder dat je last krijgt van ‘ploppende’ oren? Deze oordoppen reguleren de druk op het trommelvlies, waardoor je minder of geen last van je oren hebt. Ideaal voor een comfortabele reis. 
Demping: 17 dB

Vanaf € 12,95


Oordoppen Alpine FlyFit

Zwemmen

Alpine SwimSafe
Water in je oor is enorm vervelend en kan zelfs een oorontsteking tot gevolg hebben. Met de Alpine SwimSafe-oordoppen houd je je oren droog en voorkom je waterdruk op je oren. Deze oordoppen kan je tot één meter onder water gebruiken. 

Vanaf € 12,95

Oordoppen Alpine SwimSafe

Kinderen

Alpine Pluggies Kids
De multifunctionele Alpine Pluggies Kids-oordoppen zijn geschikt voor kinderen van 3 en 12 jaar. Ze beschermen hun extra gevoelige gehoor tegen lawaaierige omgevingen, voorkomen dat er water in de gehoorgang komt tijdens het zwemmen of bij het beoefenen van watersporten en zorgen voor een betere concentratie bij het studeren.
Demping: 25 dB

Vanaf € 12,95

Oordoppen voor kinderen - Alpine Pluggies Kids

Baby's en peuters

Alpine Muffy Kids
De Alpine Muffy Kids is special ontworpen om het extra gevoelige gehoor van kinderen van 5 t/m 16 jaar te beschermen tegen schadelijke geluiden. De oorkappen kunnen worden gebruikt in lawaaierige omgevingen zoals feesten, optochten, vuurwerkshows, concerten en auto- en motorraces. Daarnaast biedt deze kleine oorkap speciaal voor kinderen ook geluidsdemping ter verbetering van de concentratie tijdens bijvoorbeeld leren in een rumoerig klaslokaal.
Demping: 25 dB

Vanaf € 20,65

Gehoorbescherming van Alpine voor kinderen