hooroplossingen-audika

Hooroplossingen

De hoorwinkels van Audika hebben diverse soorten en merken hoortoestellen. Welk voor u het meest geschikt is, zoeken we graag samen met u uit.

Wat is een hoorapparaat?

Een modern gehoorapparaat of hoortoestel is een klein apparaat dat discreet op het hoofd van de drager zit - meestal achter of in het oor. Hoorapparaten versterken bepaalde delen van de geluidsomgeving rond de drager. 

Hoogwaardig hoortoestel

Hoogwaardige hoortoestellen gebruiken de nieuwste technieken en bieden u een optimale ondersteuning. Daarnaast biedt een hoogwaardig hoortoestel extra gebruiksgemak en garandeert het meest natuurlijke geluid. Een aantal hoortoestellen kunt u voor optimaal gebruiksgemak zelfs bedienen met uw smartphone. 

Soorten hoorapparaten

Hoortoestellen zijn er in veel verschillende vormen. De meest voorkomende is de ‘achter het oor’-vorm. Alternatieven zijn hoortoestellen in het oor, waarbij het hele hoortoestel zich onzichtbaar in de gehoorgang bevindt of zichtbaar in de oorschelp. Audika heeft alle soorten hooroplossingen. Welke voor u de meest geschikte is, zoeken we graag samen met u uit.

Bekijk alle soorten hoorapparaten

Bekijk hoe ze eruit zien

  • Achter het oor hoortoestel

  • In het oor hoortoestel

Bent u op zoek naar een nieuw hoorapparaat?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze audiologen bij u in de buurt.


Zoek een hoorcentrum

merken-hoorboetiek

Wij bieden voor ieder budget een geschikte hooroplossing

Bij Audika zijn wij ervan overtuigd dat het gehoor zo belangrijk is dat het niet zinvol is om erop te bezuinigen. Wij bieden alleen kwalitatieve hoortoestellen aan.  

Nazorg en garantie

Audika waarborgt gedurende een aantal jaar de gratis reparaties van alle defecte onderdelen, behoudens batterijen, oorstukjes, etuis en randapparatuur, van uw hoorapparaat. 

Lees verder over onze nazorg en garantie

landkaart-belgie-low-res

Met bijna 100 locaties, altijd
bij u in de buurt


Zoek een hoorcentrum