Audika Hoorcentrum Andenne

Afspraak maken
Rue Brun 10 - 5300 Andenne

Maak zeker een afspraak zodat onze experts je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Audika Hoorcentrum Andenne - jouw adres voor hoortesten en hoorapparaten

Welkom bij ons Audika hoorcentrum in Andenne. We staan paraat om jou te helpen om beter te horen. Van een grondige hoortest tot het kiezen van de juiste hoorapparaten, ons team staat klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Wij kunnen jou helpen wanneer:

  • je denkt dat je gehoorverlies hebt;
  • je huidige hoorapparaten moeten bijgesteld worden;
  • je een nieuw paar hoorapparaten nodig hebt;
  • je een familielid hebt die gehoorverlies ervaart.

Neem de eerste stap naar een beter gehoor door een hoortest te boeken in ons hoorcentrum in Andenne.

Je kan ons bellen op 085 41 10 62 of online een afspraak maken. Een afspraak met onze hoorzorgexperts is gratis en volledig vrijblijvend.

Wanneer moet je overwegen om een hoortest te laten doen in ons hoorcentrum in Andenne?

We raden je aan een gratis hoortest te boeken als:

  • je problemen hebt met het volgen van een telefoon- of groepsgesprek;
  • je anderen vaak vraagt om zichzelf te herhalen;
  • je vrienden en familie zeggen dat je de televisie of radio te luid zet;
  • je 60 jaar bent geworden en het meer dan een jaar geleden is dat je voor het laatst een hoortest hebt laten doen.

Boek een hoortest

Gehoorverlies treedt vaak geleidelijk op. Dit maakt het moeilijk om veranderingen in gehoor snel op te merken. De bovenstaande voorbeelden zijn maar enkele tekenen van gehoorverlies. Van zodra je één of meerdere van deze tekenen herkent, raden we je aan om je gehoor te laten testen.

Zelfs wanneer er maar sprake is van een licht gehoorverlies, heb je er baat bij om zo snel mogelijk een behandeling te starten. Gehoorverlies kan namelijk erger worden bij een niet-behandeling.

Je gehoor geeft je de mogelijkheid om te verbinden met de wereld om je heen. Wij zijn er voor jou om deze verbinding in stand te helpen houden.

Hoorapparaten in Andenne

We bieden moderne hoorapparaten met de nieuwste technologische ontwikkelingen; ze zijn discreter en geavanceerder dan ooit tevoren. Onze hoorexperts volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij jou uitgebreid kennis laten maken met de nieuwste hoorapparaten en assisteren in jouw zoektocht naar het toestel dat het beste bij jouw noden past.

Hoorapparaten vrijblijvend proberen

Je kan onze gehooroplossingen 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Tijdens deze proefperiode kan je testen hoe hoorapparaten je gehoor en levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Boek een proefperiode voor hoorapparaten

Heb je hoorapparaten gebruikt (of gebruik je ze momenteel)?
Indien je reeds gebruik maakt van hoorapparaten maar het lijkt alsof je toch wat minder goed begint te horen, kunnen onze hoorexperts jou helpen met een aantal bijstellingen van je hoortoestellen.

Audioloog in Andenne

Alle audiologen van Audika zijn gediplomeerd om professionele hoorzorg te bieden, zodat je erop kan vertrouwen dat je professionele en hoogwaardige zorg krijgt.

Maak een afspraak

Reparatie van hoorapparaten in Andenne

Onze medewerkers zijn experts in reparatie- en onderhoudsservice voor hoorapparaten.

Als je hoorapparaten gerepareerd moeten worden, kan je terecht bij je plaatselijke hoorcentrum. Maak gerust een afspraak voor een reparatie.

Reviews

4,7/5
9 beoordelingen
michele nys
5

Zeer goed teken en vooral een zeer goede ervaring met mevrouw Carlier die bijzonder professioneel is. Wonend in Luik zet...

Zeer goed teken en vooral een zeer goede ervaring met mevrouw Carlier die bijzonder professioneel is. Wonend in Luik zette ik de voorbereidende afspraken voort in Herstal waar ik ook iemand had die zeer bekwaam was. Ik ging eerst naar Amplifon, de apparaten zijn zeker hetzelfde, maar de instelling bij AUDIKA is nauwkeuriger

een jaar geleden
Manouvrier Pascale
5

Prima service voor apparaten die niet van thuis komen nogmaals bedankt

een jaar geleden
Bekijk alle beoordelingen