Audika neemt de fakkel over

Wij hebben spannend nieuws! Vanaf 1 september neemt Audika de fakkel over van Goed Hoorcentrum*. Vanaf nu zal je Audika zien opduiken bij de Goed Apotheken en Goed Thuiszorgwinkels. We begrijpen dat je je vertrouwde audiologen, locaties en bereikbaarheid wilt behouden. We beloven je dezelfde geweldige zorg en expertise, maar dan in een Audika-jasje.

 

Boek een afspraak

*Deze overname heeft enkel betrekking op Goed Hoorcentrum, niet op Goed Apotheek en Goed Thuiszorgwinkel.

Vaakbezochte pagina's

Banner landingspage overname Goed hoorcentrum

Wat betekent dit voor jou?

  1. We begrijpen dat je hoogstwaarschijnlijk nieuwsgierig bent wat deze overname betekent voor jou als klant van Goed Hoorcentrum. Deze overname betekent dat we een exclusieve samenwerking opstarten met Goed. Met andere woorden: je vertrouwde audiologen blijven aanwezig op bijna alle huidige Goed-locaties om je verder te helpen met je weg naar een beter gehoor.
  2. Jij en je gehoor blijven onze absolute prioriteit. Bij Audika kan je rekenen op een professionele, maar vooral gepersonaliseerde aanpak.
  3. Ons netwerk van hoorcentra is uitgebreid tot ongeveer 150 locaties verspreid over heel België. In elk van deze 150 hoorcentra helpen we je met even veel plezier verder.
  4. Audika is aanwezig in 26 andere landen wereldwijd. Problemen met je hoortoestel wanneer je in het buitenland bent? Onze collega's in het buitenland staan voor je klaar!
  5. Als Preferred partner van CM, geniet je bij Audika nog steeds van 10% korting op het gamma hooroplossingen*.

* Korting niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Voorwaarden in de hoorcentra.

 

Veelgestelde vragen

Hou van je oren

Horen is essentieel voor ons sociaal leven, zelfexpressie en zelfvertrouwen, en uiteindelijk ook voor onze gezondheid. Horen is verbinden met anderen en met de wereld om je heen.

 

Je gehoor maakt van jou wie je bent.

 

Maak een afspraak