Affiche Ongehoord Festival 2023
Blog

Audika sponsort Ongehoord Festival 2023

12/05/2023 0:00:00 • 5 minuten leestijd

Op 4 juni vindt het Ongehoord Festival plaats in Trix in Antwerpen. Dit unieke evenement is toegankelijk voor doven en slechthorenden en verlegt daarmee de grenzen van de traditionele muziekervaring. Het festival biedt niet alleen een unieke ervaring voor mensen met een gehoorbeperking, maar ook voor iedereen die van muziek houdt en openstaat voor nieuwe manieren om muziek te vieren.

Tijdens het Ongehoord Festival kunnen bezoekers muziek ervaren op een unieke manier; via de “sensefloor” worden geluiden omgezet in trillingen en zal een “aromabooth” geuren verspreiden gelinkt aan de muziek. Dit in combinatie met spectaculaire lichtshows en optredens van getalenteerde artiesten, maakt het Ongehoord Festival tot een unieke en onvergetelijke ervaring.

Wij zijn dan ook oprecht een hele trotse sponsor van Ongehoord Festival. Het is inspirerend om te zien hoe het evenement zich inzet om mensen met een gehoorbeperking de kans te geven om volop te genieten van muziek.

Naast onze sponsoring zijn we ook aanwezig met onze Hoorbus op het Ongehoord Festival. Bezoekers zullen kunnen kennismaken met onze accessoires van Bellman en Oticon. Kom bij onze Hoorbus langs om meer te weten te komen over hoe wij kunnen bijdragen aan uw gehoorervaring.