Routebeschrijving

Herentals - Optiphar Plus

Augustijnenlaan 91
2200 Herentals
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Audika Hoorcentrum Herentals bij Optiphar Plus

Hoorcentrum voor hoorapparaten en hoortesten

Om u een comfortabele en veilige ervaring te kunnen garanderen, zijn wij momenteel enkel op afspraak open. Heeft u een vraag over uw hoorcentrum of wilt u een afspraak maken, contacteer ons dan op het gratis nummer +32 (0)800 30 929 of via contact@audika.be.

Wilt u graag batterijen of onderhoudsproducten aankopen, check even onze webshop.

De specialist op het gebied van gehoorverlies, hoorapparaten en gehoorbescherming in Herentals bij Optiphar Plus. Onze audioloog helpt u graag met deskundig advies. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

 • Een gratis hoortest
 • Nieuwe hoorapparaten
 • Onderhoud aan uw hoorapparaat
 • Gehoorbescherming


De eerste stap naar een beter gehoor is om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Wij kunnen dan een hoortest doen om te bepalen of u gehoorverlies heeft en of u baat heeft bij hoorapparaten.

Maak een afspraak voor de gratis hoortest

 

Wanneer komt u langs voor een hoortest in Herentals?

Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk en het kan voor uzelf moeilijk zijn om op te merken dat uw gehoor is verslechterd. 

We raden u aan om uw gehoorverlies aan te pakken, zelfs als u slechts een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is goed horen belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.


Herkent u zich in één van onderstaande situaties?

 • U heeft moeite met het horen van de deurbel of telefoon
 • U heeft moeite met hoge tonen
 • Mensen lijken te mompelen
 • U zet vaak het volume van uw tv en radio harder
 • U gaat steeds harder praten
 • U vraagt uw gesprekspartner regelmatig om herhaling
 • U heeft moeite met rumoerige omgevingen
 • U heeft moeite met bellen


Bovenstaande symptomen kunnen wijzen op gehoorverlies. Als u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, dan raden wij aan om eens een hoortest te doen. Bij Audika is dit gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak voor de gratis hoortest

 

Wat kunt u verwachten van een hoortest?

Een hoortest wordt afgenomen door onze audioloog. U neemt plaats in een geluidsdichte ruimte. Aan de hand van piepjes, variërend in toonhoogte en volume, meet de audioloog uw gehoor aan beide oren. 

U ontvangt direct een adviesgesprek. Is er sprake van gehoorverlies? Dan bespreekt de audioloog samen met u de oorzaak en de mogelijke oplossingen. Het resultaat van de test krijgt u mee in een audiogram. 

Ons advies is eerlijk en vrijblijvend. Adviseert de audioloog een hoorapparaat? Dan kunt u deze gratis uitproberen. Denkt u er liever nog even over na? Geen probleem. U bent altijd welkom om op een later moment nog eens langs te komen.

Ontdek hoe de hoortest werkt


Welke nieuwe hoorapparaten kunt u proberen en kopen in Herentals?

Wij hebben een ruim aanbod aan hoorapparaten. Zo kunnen we u altijd een oplossing op maat bieden. Welk hoorapparaat geschikt is voor u, hangt af van uw gehoorverlies, de vorm van uw gehoorgang en uw persoonlijke wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Kom dan langs in ons Audika hoorcentrum in Herentals (bij Optiphar Plus). Onze audioloog bespreekt graag de mogelijkheden met u.