gehoorverlies-herkennen-audika

Bij Audika draait het om mensen. Of je nu met onze directeur, de opleidingscoördinator of HR praat, het gaat over jouw ontwikkeling.

Audika werkcultuur

Een hooroplossing is meer dan een innovatief product. Juist de persoonlijke aandacht maakt het verschil. We nemen de tijd en luisteren goed naar de vragen en wensen. We vinden het belangrijk dat iedereen ouder dan 55 jaarlijks zijn gehoor blijft testen. Onze drang naar innovatie bepaalt mede ons succes en DNA, net als onze sociale aanpak. We hebben onze groei te danken aan onze betrouwbare, deskundige, duidelijke en gastvrije benadering.

Voortdurend getraind in de laatste innovaties

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Die kwaliteit begint bij onze werknemers. Als je bij ons in dienst treedt starten er bijvoorbeeld onboarding trainingen. Ook geven we voortdurend producttrainingen met de laatste innovaties. Daarnaast bieden we iedereen de kans om zijn punten te blijven behalen via talrijke externe events. Kortom onze medewerkers krijgen doorlopend een intern opleidings- en trainingsprogramma. Op deze manier kunnen we onze hoge service garanderen en de beste hoorzorg bieden.

Vacatures

Door onze duidelijke, gastvrije en deskundige aanpak zijn we de laatste jaren flink gegroeid. We zijn dan ook steeds op zoek naar passend verkooptalent en ambitieuze audiologen.

 

Openstaande vacatures

Geen passende vacature?

Wil je graag bij ons werken, maar kun je geen passende vacature vinden, dan nodigen wij je graag uit om een open sollicitatie te sturen. Je ontvangt altijd een reactie van ons! Stuur je sollicitatie mét cv naar clrs@dgs.com.Hoe is het om te werken bij Audika?

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/t9Q5mfB1pMs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
femke-stuyck-thumbnail
landkaart-belgie-low-res

Met bijna 100 locaties, altijd
bij u in de buurt


Zoek een hoorcentrum