introbanner-about-audika

Meer mensen beter laten horen. Dat is waar we bij Audika elke dag hard aan werken.

Gehoorverlies is niet alleen een fysiek probleem, het is ook vooral een sociaal probleem dat zorgt voor een verminderde levenskwaliteit. Personen met een verminderd gehoor isoleren zich beetje bij beetje meer van de maatschappij. Onderzoek toont aan dat dit terugtrekken uit de maatschappij kan leiden tot dementie en depressie.

Gehoorverlies is daarom één van de meest voorkomende gezondheidsproblemen die vaak niet genoeg aandacht krijgt. Daar willen wij bij Audika verandering in brengen.

Onze 5 beloftes

 • oor-icon

  Goed horen is onbetaalbaar

  Hier krijg je de beste hoortoestellen én service aan een prijs die je graag zal horen.

 • 5-jaar-zonder-zorgen-icon

  5 jaar all-in service, zonder extra kosten

  Alvast één reden om 1826 nachten lang op beide oren te slapen.

 • hoorapparaat-icon

  Høør beter, dankzij Scandinavische topkwaliteit

  Onze wereldbekende hoorapparaten werken zo goed dat zelfs de concurrentie ze gebruikt.

 • duidelijke-uitleg-icon

  Duidelijke uitleg, zonder blabla

  Oef, eindelijk hoorspecialisten die mensentaal spreken.

 • iedereen-hoort-erbij-icon

  Iedereen hoort erbij

  Iedereen heeft recht op beter horen. Dankzij de Campagne voor Beter Gehoor, kunnen wij mensen helpen die hier de middelen niet toe hebben.

Alle details zijn het waard om gehoord te worden. Ze maken het leven uniek en kunnen zorgen voor een wereld van verschil. Bij Audika maken we gebruik van de nieuwste technologieën zodat wij u kunnen helpen om de kleine nuances van het leven weer te horen. Daarom bieden wij een compleet assortiment van hoortoestellen aan om te voldoen aan de individuele behoeften van iedere klant. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor accessoires voor uw hoorapparaat die het toelaten om uw volledig hoorpotentieel te bereiken. Bij Audika maken we het verschil, om u te laten horen zoals het hoort.

audika-wereld-van-verschil

Wanneer u een hoorcentrum van Audika bezoekt, krijgt u steeds persoonlijk en individueel advies. Wij weten als geen ander dat elk gehoorverlies uniek is en dat er geen universele oplossing bestaat als het om een goed gehoor gaat. Wij nemen daarom altijd de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag, samen met u. Pas als we de persoon achter de klant kennen, kunnen we het beste advies geven dat bij uw gehoorverlies en levensstijl past. Wij luisteren zodat u opnieuw beter kunt horen.

demant-group

Audika maakt deel uit van de Demant-groep, een toonaangevende speler op vlak van hoorzorg die oplossingen en diensten aanbiedt om mensen met een gehoorverlies opnieuw te helpen verbinden en communiceren met de wereld om zich heen. Demant stelt wereldwijd meer dan 14,000 mensen te werk in meer dan 30 landen en verdeelt hooroplossingen in maar liefst 130 landen. Dankzij een nauwe samenwerking tussen de bedrijven binnen Demant, blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de hoorindustrie.

 

audika-hans-demant

Audika is ontstaan uit de passie van Hans Demant om zijn vrouw, Camilla Demant, te helpen met haar gehoorverlies. Hij zocht echter niet alleen naar een technische hooroplossing. Hij zag dat haar gehoorverlies een invloed had op alle aspecten van het leven en Demant begreep dat hij door zijn vrouw te helpen, niet alleen haar gehoor maar vooral haar zelfvertrouwen in het leven kon teruggeven.

Wereldwijd loopt deze passie vandaag nog steeds door Audika: elke dag opnieuw staan wij klaar om het leven van het individu achter het gehoorverlies te verbeteren en meer mensen beter te laten horen.


Werken bij Audika

Bij Audika draait het om mensen. Of je nu met onze directeur, de opleidingscoördinator of HR praat, het gaat over jouw ontwikkeling.

Meer informatie

landkaart-belgie-low-res

Met bijna 100 locaties, altijd
bij u in de buurt


Zoek een hoorcentrum