introbanner-voordeelpakket

Kies voor gemak en zekerheid...

... met het Audika voordeelpakket

Om jarenlang comfortabel en zorgeloos te kunnen blijven horen, is het belangrijk dat u uw hoorapparaat in topconditie houdt. Daarom hebben we alle essentiële producten in een voordeelpakket gebundeld.


Het Audika voordeelpakket

Om het naast makkelijker ook nog voordeliger voor u te maken, bieden we in aanvulling op de hoorapparaten ook een voordeelpakket aan. Een pakket is een stuk goedkoper dan de producten los aanschaffen. Dat scheelt dus in uw portemonnee! Hierin zijn onder meer batterijen en onderhoudsartikelen opgenomen. 

  • 5 jaar voorraad voor alle onderhoudsproducten: (oplaadbare) batterijen, elektrische droogdozen, filters, domes, tubes en reinigingsproducten.

  • 25% korting op alle accessoires (connectiviteit, afstandsbediening,…). Opgelet: slechts 2 jaar garantie op accessoires.

 

Het voordeelpakket is standaard inbegrepen in de categorieën Smile, Joy en Shine.

*Voor het gebruik van batterijen, tubes, domes, filters en slangetjes geldt een Fair Use Policy. Daarmee heeft u in principe recht op onbeperkt verbruik voor de duur van vijf jaar. Audika gaat hierbij uit van een normaal verbruik. Mocht uw verbruik veel hoger liggen dan gemiddeld, gaan we hierover met u in overleg.

Geen pakket, toch voordeel?

Indien je niet voor een pakket kiest, maar je wil toch graag profiteren van voordeel, kies dan voor één van onderstaande voordeelverpakkingen.


Product


Prijs per verpakking


Voordeel verpakking


Voordeel prijs


Batterijen

€3,50

10 + 1 gratis

€29,95

Filters

€8,-

2 + 1 gratis

€15,95

Domes

€10,-

2 + 1 gratis

€19,95

Vijf jaar zonder zorgen

Bij Audika zorgen wij voor jou, ook zonder voordeelpakket, zodat jij 5 jaar lang zonder zorgen kan genieten. Wij bieden jou daarom:

  • 5 jaar garantie op alle mechanische defecten van het toestel

  • 5 jaar service / opvolging gehoor

  • 5 jaar verzekering voor onverwachte gebeurtenissen (schade, verlies of diefstal). In geval van verlies of diefstal bedraagt de franchise slechts 30%.

landkaart-belgie-low-res

Met bijna 100 locaties, altijd
bij u in de buurt


Zoek een hoorcentrum