Audika Hoorcentrum Herentals - Optiphar

Afspraak maken
Augustijnenlaan 91 - 2200 Herentals

Maak zeker een afspraak zodat onze experts je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bezoek ons hoorcentrum in Herentals voor hoortesten en hoorapparaten

Welkom bij ons Audika-hoorcentrum in Herentals.

We zijn hier om jou te helpen om beter te horen. Van een grondige hoortest tot het kiezen van de juiste hoorapparaten, ons team staat klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Test je gehoor en vind het hoorapparaat dat bij je past in Herentals

  • Je denkt dat je gehoorverlies hebt.
  • Je huidige hoorapparaten moeten bijgesteld worden.
  • Je hebt een nieuw paar hoorapparaten nodig.
  • Je hebt een familielid die gehoorverlies heeft.

Neem de eerste stap naar een beter gehoor door een hoortest te boeken in ons hoorcentrum in Herentals.

Je kan ons bellen op 03 227 30 15 of online een afspraak maken. Een afspraak met onze hoorzorgexpert is gratis en volledig vrijblijvend.

Wanneer moet je overwegen om een hoortest te laten doen in ons hoorcentrum in Herentals?

We raden je aan een gratis hoortest te boeken als:

  • je problemen hebt met het volgen een groepsgesprek;
  • je anderen vaak vraagt om zichzelf te herhalen;
  • je vrienden en familie zeggen dat je de televisie te hard zet;
  • je moeite hebt met het volgen van telefoongesprekken;
  • je 60 jaar bent geworden en het meer dan een jaar geleden is dat je voor het laatst een hoortest hebt laten doen.

Boek een hoortest

Het is belangrijk om te onthouden dat gehoorverlies vaak geleidelijk optreedt, en dat het voor jou moeilijk kan zijn om veranderingen in je gehoor op te merken. De bovenstaande voorbeelden zijn tekenen van gehoorverlies. Als je een of meer van deze voorbeelden ervaart, raden we aan om je gehoor te laten testen.

Waarom zou je moeten overwegen een hoortest te laten doen?
Als je symptomen van gehoorverlies ervaart of als een vriend of familielid merkt dat je tekenen van gehoorverlies vertoont, raden we aan om je gehoor zo snel mogelijk te laten testen. Zelfs bij licht gehoorverlies kan je er baat bij hebben om zo vroeg mogelijk behandeld te worden (omdat gehoorverlies erger kan worden als het niet wordt behandeld). Je gehoor geeft je immers de mogelijkheid om verbinding te maken met de wereld om je heen.

Hoorapparaten in Herentals

We bieden moderne hoorapparaten met de nieuwste technologische ontwikkelingen; ze zijn discreter en geavanceerder dan ooit tevoren.

Hoorapparaten vrijblijvend proberen
Je kan een paar geavanceerde hoorapparaten 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Tijdens deze proefperiode kan je testen hoe hoorapparaten je gehoor en je levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Boek een proefperiode voor hoorapparaten

Heb je hoorapparaten gebruikt (of gebruik je ze momenteel)?
Onze hoorzorgexperts bij het hoorcentrum in Herentals kunnen je kennis laten maken met de nieuwste hoorapparaten, zodat je meer te weten kan komen over de nieuwste technologieën op de markt. De technologie voor hoorapparaten verbetert elk jaar. Elke nieuwe vooruitgang brengt je dichter bij het normale gehoor.

Als je ervaart dat je niet meer zo goed hoort met je huidige hoorapparaten zoals je gewend bent, kunnen onze experts mogelijk een aantal bijstellingen aan je hoorapparaten maken om jouw ervaring te verbeteren.

Audioloog in Herentals

Onze audiologen volgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van moderne hoorzorgtechnologie. Tijdens je afspraak zal een van onze experts je adviseren over de meest geschikte hooroplossingen die voor jou beschikbaar zijn.

Alle audiologen bij Audika zijn gediplomeerd om professionele hoorzorg te bieden, zodat je erop kan vertrouwen dat je professionele, hoogwaardige zorg krijgt.

Maak een afspraak

Reparatie van hoorapparaten in Herentals

Onze medewerkers zijn experts in reparatie- en onderhoudsservice voor hoorapparaten.

Als je hoorapparaten gerepareerd moeten worden, kan je terecht bij je plaatselijke hoorcentrum (of maak een afspraak) om je hoorapparaten te laten repareren.