Campagne Gehoorbescherming 2023

Jouw zorgeloze zomer start hier

Genieten van je favoriete festivals, optredens of muziek, dat doe je met gepaste gehoorbescherming. 

Onze muziekdoppen op maat zijn speciaal ontworpen om schadelijke geluiden te verminderen, zonder de muziekkwaliteit te beïnvloeden. Je hoeft dus je favoriete muziek niet op te geven om je gehoor te beschermen!

Klinkt als muziek in de oren? Maak een afspraak vóór 31 mei in één van onze Audika hoorcentra en geniet van 10% korting op muziekdoppen op maat*. Laat je gegevens achter nadat je op onderstaande knop gedrukt hebt en wij bellen je spoedig terug om een afspraak in te plannen bij een hoorcentra in de buurt. 

Ik profiteer van deze actie!**

* Actie enkel geldig voor muziekdoppen op maat.
** Hou rekening met een wachttijd van mogelijks 4 weken voor je je muziekdoppen op maat ontvangt.

Waarom gehoorbescherming?

Audika begrijpt de impact die gehoorverlies kan hebben op iemands leven. Daarom bieden we gehoorbescherming aan die speciaal ontworpen zijn om mensen te beschermen tegen schadelijk geluid. Onze gehoorbescherming is comfortabel, effectief en wordt op maat gemaakt om aan de individuele behoeften van elke persoon te voldoen.

Hoe klinkt muziek met gehoorbescherming?

Een veelgenoemd argument tegen gehoorbescherming is dat het niet lekker zit of dat het afdoet aan de beleving: muziek klinkt doffer en daardoor is de beleving bij een concert of festival minder. Met de gele, schuimrubberen oordoppen is dit zeker het geval; deze dempen al het geluid ten koste van de muziekbeleving. Daarnaast is het lastiger om je vrienden te verstaan met deze oordoppen. Echter, deze oordoppen zijn beter dan helemaal geen gehoorbescherming dragen.

Tegenwoordig is er geavanceerdere gehoorbescherming beschikbaar; zowel universele, als op maat gemaakte oordoppen zijn verkrijgbaar met een muziekfilter. Op maat gemaakt oordoppen met een filter brengen het dB niveau terug naar een veilige grens. De muziekbeleving blijft hetzelfde, maar je loopt geen risico op gehoorschade.