Vacature Banner - GPTW 2023

HR Payroll Officer

Meer mensen beter laten horen, dat is waar we bij Audika iedere dag hard aan werken. Het zijn de kleine details die een groot verschil kunnen maken. Wij doen er bij Audika alles aan om een gepersonaliseerde oplossing te bieden, een oplossing die perfect past bij de levensstijl van onze klant.

Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn wij momenteel op zoek naar een HR Payroll Officer.

Wat ga je doen?

Deze functie is een combinatie-functie van HR Administratie en Payroll. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voeren van onze volledige personeelsadministratie en de daarbij behorende correspondentie. Dit betekent dat je alle in-, door-, en uitstroom mutaties toetst en volledig en correct uitvoert, contract signaleringen beoordeelt en de personeelsdossiers beheert. Je bent de vraagbaak voor alle personeelsadministratie.

Daarnaast sta je in voor de payroll en ben je het contact met het sociaal secretariaat.

Bij onze dienst komen er continu vragen binnen. Jij gaat hier servicegericht mee om en je laat je niet gek maken door de dagelijkse drukte. Je bent een administratieve duizend poot en bent stressbestendig. Daarnaast bewaak jij onze werkprocessen en houd je deze up-to-date. Je krijgt volop de ruimte om kritisch mee te denken, verbeteringen voor te stellen en hier mee aan de slag te gaan. Kortom een brede en uitdagende functie!

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de volgende taken:

 • Je fungeert als aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van salaris en arbeidsvoorwaarden;
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten en de controle hierop;
 • Administratieve verwerking van alle salaris- en personeelswijzigingen;
 • Payroll-werkzaamheden t.b.v. de periodieke salarisverwerking;
 • Je wordt onze vertrouwenspersoon;
 • Je ondersteunt de andere collega's op gebied van planning en administratie.

Wat verwachten wij?

 • Je beschikt over een eerste werkervaring binnen HR;
 • Je hebt kennis van de sociale wetgeving;
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans hebt kennis van Engels;
 • Een meedenkend en proactief persoon. Je signaleert kansen en/of verbeterpunten en draagt deze aan.
 • Je bent accuraat, stelt prioriteiten en lost problemen op.
 • Tot slot ben je gewend je werk zelfstandig in te delen en uit te voeren, maar je bent ook een echte teamplayer.

Aanbod

Kan je jezelf vinden in bovenstaande vacature en is het jouw ambitie om je werk tot een succes te maken, dan is werken bij Audika iets voor jou!

Audika is een groeiende organisatie met een informele werksfeer en fantastische collega’s. Het welzijn van onze klanten en onze medewerkers staat centraal in ons bedrijf. je krijgt er volop kansen om jezelf te ontplooien, wij helpen je groeien! Je kan tevens rekenen op een mooi salaris salarispakket (aantrekkelijk loon op basis van ervaring; uitgebreide hospitalisatieverzekering (ambulante kosten en tandverzorging inbegrepen), maaltijdcheques, groepsverzekering, bonus op basis van doelstellingen, smartphone met abonnement, laptop, 32 dagen vakantie Je komt terecht een in een enthousiast team met 4 gedreven HR professionals die staan te trappelen om je te verwelkomen.

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatie en cv door naar kivr@audika.be.

Solliciteer nu!