Vacature Banner - GPTW 2023

Audioloog Regio Limburg - Genk

Meer mensen beter laten horen, dat is waar we bij Audika iedere dag hard aan werken. Het zijn de kleine details die een groot verschil kunnen maken. Wij doen er bij Audika alles aan om een gepersonaliseerde oplossing te bieden, een oplossing die perfect past bij de levensstijl van onze klant.

Profiel

Ben jij een gediplomeerd Audioloog die meer mensen beter wil laten horen? Of ben je net afgestudeerd? Vind je het leuk om persoonlijke aandacht te combineren met een commerciële drive, ben je representatief en graag technisch verantwoordelijk voor het aanmeten van hoortoestellen en andere hooroplossingen, dan is de rol van Audioloog bij Audika iets voor jou!

Aanbod

Audika biedt een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een informele werksfeer en fijne collega’s. Ontwikkeling en verbetering van onze medewerkers is voor ons een continu proces. We werken in de winkels volgens een vaste methodiek waarbij ons doel is: meer mensen beter laten horen! Uiteraard hebben we hiervoor een inwerkprogramma.

Je kan rekenen op een uitgebreid salarispakket (aantrekkelijk loon op basis van ervaring, bedrijfswagen, tankkaart; uitgebreide hospitalisatieverzekering (ambulante kosten en tandverzorging inbegrepen), groepsverzekering, maaltijdcheques, smartphone met abonnement, laptop, recurrente bonus op basis van doelstellingen)

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatie en cv door naar Claudia Raes – clrs@audika.be.

Solliciteer nu!

Een dag in het leven van een hoorzorgexpert

Bekijk de video van audiologe Femke en kom meer te weten over een dag in het leven als audioloog bij Audika.

Het geeft je inzichten over wat het betekent voor ons om mensen te helpen met hun gehoorverlies.

 

Bekijk de locaties van de hoorcentra