Vacature:

Wij zijn per direct op zoek naar een

Audioloog regio Leuven

10 Mei 2019

Meer mensen beter laten horen. Dat is waar we bij Audika iedere dag hard aan werken. Beter horen betekent in veel gevallen weer actief mee kunnen doen in de maatschappij. Wij volgen de technische ontwikkelingen op de voet en we hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. Zo kunnen we de meest complete hooroplossing bieden. Audika heeft met 5 hoorwinkels in Vlaanderen, 35 in Wallonië en meer dan 35 servicepunten, altijd een hoorwinkel bij u in de buurt. We maken deel uit van het internationaal netwerk Demant, dat is gespecialiseerd in hoortoestellen, diagnostische apparatuur en persoonlijke communicatie.

Ter versterking van ons team zijn wij voor de regio Leuven (vanaf juli) op zoek naar een:

Audioloog (mobiel)

De Audiologen bij Audika zijn de specialisten in de winkel. Zij verlenen directe zorg aan onze klanten. Ze zijn gastvrij, deskundig, klant- en servicegericht. Ze kiezen altijd voor een persoonlijke en adviserende benadering en zijn daarbij eerlijk en duidelijk. Zij hebben aandacht en oprechte belangstelling voor mensen met een gehoorbeperking en hun wensen. Samengevat: zij zorgen voor een optimale klantbeleving!

Profiel:
Ben jij een gediplomeerd Audioloog die meer mensen beter wil laten horen? Of ben je net afgestudeerd? Vind je het leuk om persoonlijke aandacht te combineren met een commerciële drive, ben je representatief en graag technisch verantwoordelijk voor het aanmeten van hoortoestellen en andere hooroplossingen, dan is de rol van Audioloog bij Audika iets voor jou!

Aanbod:
Audika biedt een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een informele werksfeer en fijne collega's. Ontwikkeling en verbetering van onze medewerkers is voor ons een continu proces. We werken in de winkels volgens een vaste methodiek waarbij ons doel is: meer mensen beter laten horen! Uiteraard hebben we hiervoor een inwerkprogramma. Je kan rekenen op een goede verloning en een bedrijfswagen.

Let op: Er wordt van je verwacht dat je bereid bent om op meerdere locaties te werken.


Contact:
Heb je interesse en ben je beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv door naar cnde@dgs.com.