introbanner-blauw-hand-hartje

Uw gehoor en veiligheid blijven onze prioriteit

Wij openen binnenkort in fases opnieuw de deuren van onze hoorcentra. Omdat de gezondheid en veiligheid van u en onze audiologen steeds onze prioriteit zijn, hebben we bijkomende voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo hopen wij u op een optimale en veilige manier verder te helpen. 

Welke hoorcentra zijn reeds open? 

Onderstaande hoorcentra gaan beperkt open, waardoor de openingsuren kunnen afwijken van de gebruikelijke tijden. Bovendien zijn onze hoorcentra enkel op afspraak open. Gelieve ons dus eerst te contacteren op +32 (0)800 30 929 of via de contactpagina zodat wij uw bezoek kunnen inplannen. 

 

Wij staan voor u klaar

Uw gehoor en veiligheid zijn onze prioriteit. Om een comfortabele en veilige ervaring te garanderen, vragen wij u om telefonisch op +32 (0)800 30 929 of via email contact@audika.be een afspraak te maken indien u één van onze hoorcentra wilt bezoeken.

Heeft u nieuwe batterijen of andere onderhoudsproducten nodig en komt u liever niet naar een hoorcentrum? Dan kunt u deze snel en eenvoudig bestellen via onze webshop.

Afspraak maken Webshop


Voorzorgsmaatregelen

Welke voorzorgsmaatregelen hanteren wij in onze hoorcentra?

 • safety-icon-afstand-125

  Het aantal klanten in onze hoorcentra wordt gelimiteerd. Ook dient er een afstand van anderhalve meter bewaard te worden

 • safety-icon-gezichtsbescherming-125

  Beschermende kleding is voorzien voor onze audiologen. Een tussenscherm in plexi is voorzien aan de receptie en in de bureau van de audioloog

 • safety-icon-handschoenen-125

  Desinfecterende handgel is voorzien aan de ingang om bij het binnenkomen en verlaten van het hoorcentrum de handen te ontsmetten

 • safety-icon-telefoon-125

  Klanten worden telefonisch gescreend op mogelijke symptomen van Covid-19 voor hun afspraak in het hoorcentrum

 • safety-icon-maatregelen-125

  Bezoek aan één van onze hoorcentra kan enkel op afspraak

 • safety-icon-desinfectant-125

  Alle ruimtes en medische apparatuur worden na ieder bezoek volledig schoongemaakt en ontsmet

Audika Verbindt

introbanner-veiligheid

Nu onze hoorcentra beperkt opengaan, hebben wij ook onze dienstverlening uitgebreid om u zoveel mogelijk vanop afstand te kunnen helpen. 

 

Service op afstand: